Sinds 2007 werk ik als trainingsactrice via het bureau Act Inc. te Amsterdam.
Ik heb in de afgelopen jaren bij vele trainingen van vele verschillende bedrijven als trainingsactrice gewerkt. Dit varieerde van trainingen bij de NS, Action, defensie tot incassobureaus.

  Sinds 2012 ben ik ook werkzaam als trainingsactrice bij verschillende politieacademies. Hier wordt ik als trainingsactrice met name  ingezet voor het oefenen bij zeden, huiselijk geweld en slecht nieuws gesprekken.

Ook werk ik via Theater Horizon regelmatig als trainingsactrice bij het trainen van docenten in het voortgezet onderwijs. Bij deze trainingen draait het om contact maken en communiceren met lastige leerlingen, groepen en ouders. Ook agressietrainingen maken hier deel van uit.

  Het trainingsacteerwerk vind ik ontzettend leuk en spannend om te doen en vormt voor mij een mooie brug tussen mijn opleiding sph en het acteren. Bij trainingsacteren stel ik mijn acteerwerk in dienst van het leerproces. Mensen moeten zich door mij veilig genoeg kunnen voelen om met mij lastige situaties te oefenen, maar moeten ook uitgedaagd worden om te kunnen groeien en leren.

Door een veilige leeromgeving te bieden samen met de trainer, uit te dagen in spel, realistisch spel en korte, heldere feedback te geven hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan het leerproces van de deelnemers.

Voor meer informatie: daniellemeijboom@hotmail.com